MILWAUKEE HULLSAGSETT VVS NOR 12 DELER

Varenr.
4932451548
Lager
Fjernlager - 4-10 dagers leveringstid
Pris
kr 2 015,00
  • Tanndesign. Et variabelt tanndesign med positiv tannvinkel på 10° gir følgende fordeler: Raskere og mer aggressiv saging, forbedret varmespredning sørger for at tennene holder seg skarpere lenger, dypere kurver på tennene betyr raskere sponavledning og dermed færre blokkeringer og mindre varme. Spesialformede tenner betyr mindre tendens til fasthenging i tynne materialer. Tennene er bøyd ut til sidene for å forhindre binding og friksjon. Krever lavere trykk – kombinasjonen av en aggressiv tanngeometri og god sponavledning, betyr at bare et minimalt trykk er nødvendig for å bore.
  • Tannmateriale. Hullsagens område hvor tennene er plassert er laget av Matrix II høyhastighetsstål av høyeste kvalitet og inneholder 8 % kobolt. Dermed beholdes hullsagens hardhet, selv under høy varmepåvirkning, som for eksempel ved boring i metall. Bimetall konstruksjon – HSS ståltenner er lasersveiset inn i en lavt legert stålkropp. Tennene er så vakuum-herdede til 65 HRC ved en temperatur på 600° C for å gi dem maksimal holdbarhed og levetid. Den gode holdbarheten av Matrix II stål gjør disse hullsagene ideelle til boring i harde materialer som rustfritt stål og syremotstandsdyktige ståltyper i tillegg til myke materialer som tre.
  • Hullsagkroppen. 1,27 mm tykt stål – Solid og holder sin form men har også innebygget elastisitet. Effektiv bordybde er 41 mm
  • Ryggplaten. Bakplatene er fremstilt av tykt stål som sikrer at hullene ikke utvides med tiden. Ryggplaten er laget av 5 mm tykt stål som sikrer at sagen holder formen. Tykk rygg gir styrke og stivhet som minimerer vibrasjonene.
  • Spor i hullsagen gjør det enkelt å fjerne pluggen
  • Bruksområder. Avanserte produksjonsteknikker sikrer høy rotasjonspresisjon, hvilket gjør hullsagene passende til bruk med både hånd og pilotbor (bare manuell mating) Denne serien av høykvalitets hullsager er den perfekte løsning til alle typer materialer: Rustfritt stål og syre-motstandsdyktig stål, Ikke-jernholdig metall, Støpejern, Aluminium, Treverk, MDF-plater, Gips / gipsplater, Sandwich-materiale, PVC
  • Hullsagsortimentet er perfekt for arbeid i alle typer materiale: - Stål opp til 1000 N/mm² strength - Rustritt stål og støpejern - Ikke jernholdige materialer - aluminium - tre - MDF - gips - Sandwich materialer - PVC.
EAN
4002395143818

Relaterte varer

MILWAUKEE STIKKSAGBLAD T123XF 75/2,5 P5
kr 146,00 Eks. MVA
MILWAUKEE SHW KRAFTBITS TX40 25PK
kr 130,00 Eks. MVA
MILWAUKEE STØVOPPSAMLER GUMMI
kr 101,00 Eks. MVA
MILWAUKEE BITSHOLDER SHOCKWAVE 60MM
kr 49,00 Eks. MVA