PS-60730-7D-K-4-S3-SRC.jpg

BICAP WHALE K4 S3 SVART/BLÅ

Varenr.
60730/7D
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 190,00

WHALE er en meget solid sikkerhetssko i S3-kategorien med overdel i vanntett mikrofiber og tåbeskyttelse med over-kappebeskyttelse i PU-materiale. På den høye delen av overdelen finnes et ventilasjonssystem kalt PRO AIR waterblock med høy pusteevne.

Denne nye sålen er i polyuretan med dobbel tetthet, med en tråd med variabel tykkelse som garanterer utmerket grep på alle typer overflater ved å absorbere støt på hælen, og unngå støt på ryggraden og nedre ekstremiteter.

Stabiliteten til skoen er garantert av Stability System på hælen som tillater en korrekt gange og bedre vektavlastning langs hele foten, med fordeler for kroppen, spesielt på rygg og ledd.

Vekten av skoen er redusert takket være bruk av ultralett Flex Textile Plate antiperforasjonsplate, en innovativ flerlags tekstil for beskyttelse av fotsålen, og kompositt tåbeskyttelse som er 50% lettere enn ståltå.

Komforten er godt garantert av Memory Foam-innersålen laget med tredelt opencell-material med høy tetthet polyuretan, svamp og perforert mikrofiber for svetteabsorpsjon.

Sikkerhetssko med sklisikker, antistatisk, antislitasje, olje- og hydrokarbonresistent såle.

Anbefales for bygg og tunge industrielle sektorer.

- Øvre del: pustende og vanntett høy kvalitet mikrofiber + reflekterende innsatser + nylon + vanntett "PROAIR" luftsystem og hæl STABILITY SYSTEM

- Fôr: pustende med høy dampgjennomtrengelighet

- Tåhette: kompositt

- Mellomsåle: ikke-metallisk FLEX TEXTILE PLATE

- Såle: polyuretan med dobbel tetthet

- Størrelser: 39/48

Relaterte varer

RETECH SKO DEODORANT
kr 119,00 Eks. MVA
ELTEN MILES MID S3
kr 2 878,00 Eks. MVA
ELTEN SANDER XXT PRO BOA S3
kr 2 978,00 Eks. MVA